trouwringen

Bijzondere ringen voor een bijzonder koppel

Heb je zelf al een ontwerpidee voor je trouwringen of wil je graag mijn unieke stijl duidelijk in jullie ontwerp terugzien, dan kan je kiezen voor een ontwerp op maat. Trouwringen op maat worden enkel in goud gemaakt. Je kan kiezen tussen 14 of 18 karaat goud en verschillende kleuren (geel, wit of rosé)

Je maakt eerst een afspraak in mijn atelier voor een persoonlijk gesprek. Om jullie verhaal in een uniek ontwerp te kunnen gieten, heb ik wel wat tijd nodig. Boek daarom je afspraak minstens 4 maanden op voorhand in.  Al te laat hiervoor? Dan kan je wel een duo-workshop trouwringen inboeken. Hierbij heb ik ongeveer 1 maand (na de workshop) de tijd nodig om de ringen te gieten en af te werken. 

Tijdens het gesprek bespreken we praktische zaken zoals het budget, de kleur en het model en vertellen jullie je verhaal. 

Ik maak meestal een voorontwerp in zilver (of was) dat we tussentijds nog eens bespreken. Zo ben je zeker dat het ontwerp helemaal naar jullie wens is. Daarna maak ik de definitieve ringen in het goud en kunnen jullie aftellen om ze elke dag te mogen dragen!

Het inboeken van een afspraak is pas mogelijk vanaf januari 2024.